Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Physically close (80x60cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Metallic of Epoxy
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Fysiek dichtbij elkaar zijn maakt de liefdeshormonen vrij (zie het schilderij Oxitocin release).

Onderschat nooit het belang van fysiek dicht bij elkaar zijn en knuffelen en zoenen in een relatie. Hoewel het misschien iets kleins lijkt, zijn deze daden van genegenheid krachtige manieren om verbonden te blijven met elkaar. Zelfs een gewone kus op  de wang heeft impact.

 

Een kus is een heel lieve manier om iemand eraan te herinneren dat je om hem / haar geeft. Zeker als het onverwacht en niet-seksueel is. Dan gaat de kus meer over zorgzaamheid en genegenheid. Hetzelfde geldt natuurlijk voor knuffelen en fysiek dichtbij elkaar zijn in het algemeen.

 

De inspiratie voor dit schilderij kwam op het moment dat ik een ander schilderij in opdracht aan het maken was voor een bruiloft. Ik wilde deze specifieke inspiratie die ik tijdens het schilderen van dat andere schilderij kreeg op canvas zetten. In dezelfde kleurstelling. Het werd dit schilderij; "Physically close".

 

Acryl op canvas, 80cm x 60cm x 2cm.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.