Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Passing through (83x63cm incl frame)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Paars, roze, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Om een schilderij meer diepte te geven, meer contouren en voor een betere dekking van de verf gebruik ik vaak doeken waar ik eerst verftechnieken op heb uitgeprobeerd. Door het nieuwe schilderij heen zie je dan nog de achtergrond van het experimenteer-schilderij.

 

Uiteraard kan dit alleen als de stijl van het nieuwe schilderij hierdoor interessanter wordt.. De stijl moet dan beweging en dynamiek uitstralen. Zoals bij dit schilderij;

De dynamiek van de verf die niet zichtbaar is, is net zo aanwezig als de dynamiek van de verf die wel zichtbaar is. Dit gaf mij de emotie van kleuren en contouren die voorbij komen in mijn leven, “colours passing through my life”.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.