Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Forms out of colour (100x100cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Acryl op canvas, 100cm x 100cm x 4cm.

 

In januari 2021 kreeg ik een uitnodiging om mee te doen aan een wedstrijd om te schilderen met als thema “Niet-representatieve abstracte kunst”.

Heel interessant, een leuke uitdaging.

 

Niet-representatieve kunst begint niet met een "ding" of een onderwerp. In plaats daarvan is het "niets" dan wat de kunstenaar het bedoeld heeft te zijn en hoe de toeschouwer het interpreteert.

 

Het mooie van niet-representatieve abstracte kunst is dat het aan jou zelf is om er betekenis aan te geven met jouw eigen interpretatie.

 

In plaats van mijn inspiratie voor dit schilderij hier met je te delen, laat ik het deze keer aan jou zelf over om er betekenis aan te geven, met jouw eigen interpretatie.

 

Enjoy it, L O V E it.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.