Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Energetic bodies (4 x60x80cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
4 of meer
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Paars, roze, Bruin, beige, Metallic of Epoxy
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Extra Large (> 1,49 m2)
Beschrijving

Na het creëren van “Energetic Energy” was ik erg gemotiveerd om een vervolg te maken; een serie van 4 schilderijen genaamd Energetic bodies.

 

Veel mensen die actief zijn in spiritualiteit (ik persoonlijk niet) en zien ons lichaam als 4 delen die elk een deel van ons wezen vertegenwoordigen. Deze vier lichamen worden het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam genoemd. Ik zag deze visie in veel culturen en besloot de schilderijen te vernoemen naar deze vier energetische spirituele lichamen. Misschien inspireert het om wat meer over dit onderwerp te lezen.

 

Als dat niet het geval is, vergeet dan de spirituele link en laat je gewoon inspireren door de linkjes via de kleine details in de schilderijen en geniet van de levendige kleuren.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.