Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Cosmopolitans (150x100cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Zwart, wit, grijs, Texturen (> 3mm)
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Extra Large (> 1,49 m2)
Beschrijving

Cosmopolitans (Kosmopolieten) zijn mensen die overal ter wereld thuis zijn, ... en anderzijds is Cosmopolitan de naam van een alcoholisch drankje gemaakt met wodka, limoensap, cranberrysap en likeur met sinaasappelsmaak.

 

Ik heb dit schilderij in opdracht gemaakt voor een stel, die goede vrienden zijn geworden van ons. Ze vroegen me om iets voor hen te maken terwijl ze bijna 2 maanden door Oost-Europa reisden. Tijdens hun reis hielden ze me op de hoogte met foto's van indrukwekkende steden, idyllische dorpjes en prachtige natuur. En veel foto's waarop ze op een mooi plekje onder een stralende zon van een drankje drinken. Ik wist niet wat ze dronken, maar kon me goed vinden in de gedachte dat het een Cosmopolitan was. Een Cosmopolitan met dezelfde naam, van totaal andere aard dan de Cosmopolitans die zij zelf zijn.

Ik wilde zoveel mogelijk alle inspiratie die ik kreeg van hun vele foto's in één schilderij combineren. Wat een uitdaging was, omdat hun foto's zo uiteenlopend van stijl waren; van bruisende hoofdsteden met strak georganiseerde structuren tot groene natuur met organische vormen. Afgewisseld met foto's van een drankje onder een gouden zonneschijn.

 

Hoe uitdagend het ook was, als ik naar het schilderij kijk, zie ik dat het er allemaal in zit. Vereeuwiging van 2 maanden van de reis van 2 Cosmopolitans.

 

Acryl op canvas, 150cm x 100cm x 4cm.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.