Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Child's play and adult joy (60x60cm incl frame)
Categorie:
Sold
Prijs:
495 EUR
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Zwart, wit, grijs
Medium:
Houtpaneel
Formaat compositie:
Medium (> 0,47 m2)
Beschrijving

Dit is het viijfde schilderij uit de serie "good food cooking": Child's play and adult joy.

 

Uit een citaat van Craig Claiborne, die zei:  Cooking is at once child’s play and adult joy.

 

De bron voor mijn inspiratie voor deze serie schilderijen:

Onze nieuwe buren hadden heerlijke Indonesische gerechten voor ons bereid in hun nieuwe keuken. De keuken was in stijlvol antraciet grijs met enkele goud-accenten aan de muur. Het eten was niet alleen lekker, maar had ook levendige kleuren en prachtige structuren.

 

Toen we thuiskwamen (net op tijd voor de Covid-avondklok) was ik zeer geïnspireerd door de structuren en kleuren van het eten tegen de antracietgrijze achtergrond van de keuken. De volgende ochtend, voor het ontbijt, begon ik te werken aan een serie van -uiteindelijk- 7 schilderijen, geïnspireerd de kleuren en structuur van heerlijke eten.

 

Ik lees graag inspirerende citaten om in de juiste mindset voor schilderen te komen. Voor deze serie heb ik citaten van bekenden over koken gebruikt.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.