Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Blue rivers of Kawah Ijen (160x80cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Zwart, wit, grijs
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Acryl op canvas, 160cm x 80cm x 4cm.


Geïnspireerd door de Kawah Ijen, een vulkaan op het Indonesische eiland Java, vertoont elektrisch blauwe rivieren die onder de vulkaan vandaan stromen. Hoewel het eruit ziet als helderblauwe lava, zijn de stromen eigenlijk gesmolten zwavel, dat 's nachts een neonachtig licht afgeeft.

Zwavel heeft een relatief laag smeltpunt van 115 graden celsius en de blauwe vuren worden verschijnen vaak tijdens vulkaanuitbarstingen.

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.