Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)
Affectionate touch (100x100cm)
Categorie:
Sold
Schilderijen per set:
1
Hoofdkleur:
Blauw, indigo, groen, Rood, geel, oranje, Metallic of Epoxy
Medium:
Canvas
Formaat compositie:
Large (> 0,95 m2)
Beschrijving

Een liefdevolle aanraking (affectionate touch) is een speciaal soort aanraking; een die vriendschap, warmte en intimiteit weerspiegelt. Dit soort aanraking wordt voornamelijk gebruikt om genegenheid te tonen, in plaats van troost te geven, of waardering te tonen of iemand te feliciteren.

 

Een liefdevolle aanraking, zoals knuffelen, handen vasthouden, kussen of knuffelen, is een manier om genegenheid, liefde en steun uit te drukken in een intieme relatie. Het bevordert intimiteit, versterkt het positieve affect en signaleert een verlangen naar nabijheid.

 

Acryl op canvas, 100cm x 100cm x 4cm

Deze kleurrijke Abstracte Statement Art hangt reeds in woon- en slaapkamers en kantoren en is helaas niet meer beschikbaar.  In de Webwinkel kun je inspirerende kunstwerken zien die momenteel beschikbaar zijn. Zowel om te kopen of huren via de kunstuitleen.

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat een inspirerend handgeschilderd schilderij dat je mooi vindt niet meer beschikbaar is, of niet met de juiste afmeting. Of je zoekt juist iets heel specifiek voor aan de muur thuis of op kantoor. Dan kan ik graag in opdracht voor je jouw eigen unieke Statement Art maken.

Benieuwd? Lees hier over een voorbeeld van mijn inspiratie bij het maken van een schilderij in opdracht. 

 

 

Naast het bezoek aan deze online art gallery ben je uiteraard ook altijd welkom bij mijn atelier en kunstgalerie te Eindhoven of de showroom in Venlo. 

Galerie - verkochte schilderijen

Doe inspiratie op uit kunstwerken, die wereldwijd in collecties gehouden worden

Om de afbeelding te vergroten, click op de afbeelding, en nogmaals om verder te vergroten.