Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)

Zijn de schilderijen ook beschikbaar als prints?

Al mijn werken zijn origineel worden nooit opnieuw geproduceerd, ook niet als prints.


Hebben de werken een certificaat van authenticiteit?

Alle schilderijen die beschikbaar zijn voor verkoop hebben een certificaat van authenticiteit. Dit certificaat bevat de belangrijkste kenmerken van het schilderij, inclusief een foto. Het certificaat heeft altijd een holografisch logo en mijn handtekening.


Het werk dat ik wilde is niet langer beschikbaar - kan ik een kunstwerk in opdracht laten maken?

Soms zijn kunstwerken al verkocht voordat ze gepubliceerd worden. Een schilderij exact naschilderen doe ik nooit, maar een nieuw uniek schilderij maken in dezelfde stijl met dezelfde kleurstelling kan natuurlijk wel. Neem gerust contact op met me, ik maak graag een schilderij specifiek afgestemd op jouw voorkeuren.

Benieuwd hoe ik dan aan inspiratie kom? Lees dan verder over een voorbeeld van mijn inspiratie bij een schilderij in opdracht.


Zijn alle kunstwerken op de website beschikbaar voor verkoop?

Niet altijd, sommige kunstwerken zijn al verkocht.  Als het kunstwerk al is verkocht, dan is dit schilderij niet meer terug te vinden op de pagina met Beschikbare Werken. Als u geen ander kunstwerk kunt vinden waarvan uw hart sneller gaat slaan, aarzel dan niet en neem contact op me.  Ik geef je graag advies of maak een uniek kunstwerk in opdracht voor je.

Zijn lijsten beschikbaar voor alle kunstwerken?

Absoluut. Sommige schilderijen zijn al voorzien van een lijst, dit is dan te zien op de foto op de website. Als het kunstwerk nog niet omlijst is, kan ik het omlijsten voor je. Laat het me weten en ik zorg ervoor dat we de perfecte lijst voor je vinden.

 

Wat zijn de kosten voor de lijst?

Als het kunstwerk al is omlijst, dan maakt de lijst deel uit van het schilderij en is deze inbegrepen in de prijs. Als het kunstwerk nog niet omlijst is, dan geldt hiervoor een meerprijs, afhankelijk van de gekozen lijst. Let op, lijsten kunnen zeer prijzig zijn.

 

Kun je me aanbevelingen doen of advies geven?

Mijn passie is abstracte kunst. Ik adviseer je graag hierover, zonder zweverig jargon, neem gerust contact op met me. Mijn eerste advies is om eens door de website te bladeren bij de Beschikbare Werken en de Verkochte Werken om inspiratie op te doen en te proeven welke kleuren en stijlen jou aanspreken.
Je kunt ook eens mijn tips over het kiezen van kunst nalezen.

 

Moet ik betalen voor het KunstAdvies?

Nee hoor, dit is volledig kosteloos. Ik help je graag om nieuwe kunstwerken te ontdekken en ervan te genieten.

 

Ik wil een schilderij cadeau geven, maar welk schilderij?

Het is een fantastisch idee om kunst als cadeau te geven. Maar het kan lastig zijn om het juiste kunstwerk te kiezen voor een ander, zelfs als je die heel goed kent.
Ik kan je op 2 manieren helpen: Ik kan hem of haar benaderen en vragen wat hij of zij mooi vindt en daarop een selectie aanbieden binnen het budget dat jij vooraf stelt.  Of je kunt hem of haar een cadeaubon geven, gecombineerd met mijn persoonlijk advies om te helpen bij de keuze.

Hoe controleer ik de afmeting van het kunstwerk?

Het formaat van het kunstwerk staat naast de titel. De afmetingen zijn buitenafmetingen, inclusief de lijst. Als een kunstwerk uit een set van schilderijen van gelijke afmeting bestaat, wordt het aantal schilderijen x de buitenmaat van het schilderij weergegeven. Bij een set van schilderijen met verschillende afmeting wordt de afmeting weergegeven van alle schilderijen in de set, inclusief een tussenruimte van 1,5cm tussen de schilderijen.

 

Is de afbeelding op de website een juiste weergave van het kunstwerk?

Ja, het is een juiste vertegenwoordiging van het kunstwerk, maar zonder bindende waarde omdat kleuren op een scherm meestal afwijken van de kleuren in het echt. Ook kan een andere lichtval op het schilderij of een andere kijkhoek een ander beeld geven.
Maar geen zorgen: als het kunstwerk dat je hebt besteld niet aan jouw verwachtingen voldoet, heb je  30 dagen de tijd om dit kunstwerk te retourneren en krijg je jouw aankoopbedrag terug.
Neem overigens gerust een kijkje bij de Referenties
. Klanten vertellen regelmatig dat het kunstwerk in het echt nóg mooier is dan op de website.

 

Hoe koop ik kunst Online?

Om een kunstwerk te kopen klik op de knop "kopen", onder de afbeelding van het kunstwerk. Je wordt dan naar het Winkelwagentje gebracht. Vanaf daar kun je bestelgegevens invullen en de betaling afronden. Betaling kan direct via PayPal of achteraf via bankoverschrijving. Betaling contant of via tikkie kan uiteraard ook. Zodra de betaling is voltooid, ontvang je een bevestiging van me.

 

Hoe kan ik betalen?

Online aankopen kun je betalen met PayPal, iDeal of via bankoverschrijving. Bij een bezoek aan mijn atelier kun je daarnaast ook met Tikkie of Contant betalen.

 

Zijn de getoonde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW. Voor leveringen naar buitenland wordt dezelfde verkoopprijs aangehouden en is 9% verrekend in de verlaagde transportkosten. Regel en betaal je het transport naar het buitenland zelf, dan wordt de prijs van het schilderij met 9% BTW verlaagd.

 

Wat gebeurt er wanneer de betaling is voltooid?

Wanneer de betaling is ontvangen is het kunstwerk van jou. Ik geef je een bevestiging en ga de verpakking en verzending van het kunstwerk regelen (dit duurt normaal ongeveer 7 dagen). Vervolgens wordt het kunstwerk op het aangegeven adres geleverd.

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Natuurlijk. Voordat het kunstwerk wordt verzonden kun je de bezorging nog annuleren en betaal ik je meteen terug. Bel me dan even op +31 (0)6 – 5358 5395.
Wanneer het kunstwerk is verzonden, eindigt de annuleerperiode 30 dagen na bezorging. Ik kan je dan pas terugbetalen wanneer ik het kunstwerk in originele staat terug heb ontvangen.

 

Wat als ik een vraag over heb over betaling, bevestiging of bezorging?

Aarzel niet om contact met me op te nemen betreffende betaling, bezorging of iets anders. Bel me op +31 (0)6 – 5358 5395.

 

 

Ik zoek een bepaalde pop art. Kan ik pop art in opdracht geven?

Pop art is een interessante vorm van kunst die destijds volledig tegen de kunststromingen in ging. Kijk op deze pagina over pop art voor meer achtergrond. Ja, een beetje afhankelijk van wat je wilt, kan ik ook specifieke pop art in opdracht voor je maken.

Je kunt me dan het beste even een berichtje sturen of even bellen.

Hoe worden de kunstwerken verpakt?

De kunstwerken worden zorgvuldig verpakt in noppenfolie inclusief houten beschermplaat, in een kartonnen doos. Grotere kunstwerken worden bovendien voorzien van een extra houten frame.
Bewaar het verpakkingsmateriaal totdat je zeker weet dat je het kunstwerk niet wilt retourneren.

 

Hoe lang duurt de verzending?

Nadat de betaling is voltooid duurt het gemiddeld 7 dagen totdat het kunstwerk wordt geleverd binnen Nederland. Als een andere omlijsting van het schilderij besteld is, kan het uiteraard langer duren.
Mij ervaring met levering naar overige landen binnen de EU (tijdens de Corona-crises) is dat het tot 3 weken kan duren, naar de UK zelfs tot 6 weken.

 

Wie verzorgt de bezorging?

Afhangende van de afmeting en bestemming van het kunstwerk, gebruik koeriersbedrijven zoals PostNL, DHL of UPS, of bedrijven gespecialiseerd in het transport van kunst.

 

In welke landen kan bezorgd worden?

In alle landen. Heb je twijfels? Aarzel dan niet en neem contact op met me.

 

Hoeveel kost de verzending?

De verzendkosten binnen Nederland zijn inbegrepen in de prijs van het kunstwerk. Voor verzending naar overige landen, binnen en buiten de EU, variëren de kosten enorm. Neem hiervoor contact op met me.

 

Zijn de kunstwerken tijdens transport verzekerd?

Uiteraard, maak je geen zorgen. Het kunstwerk is tijdens het transport verzekerd. Er worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

Ik ben van gedachten veranderd. Kan ik het kunstwerk retourneren?

Wat jammer, maar  kan gebeuren.  Je hebt tot 30 dagen na bezorging van het kunstwerk de tijd om het te retourneren. Laat mij dit weten via Email.  Zorg dat het kunstwerk in originele staat is, goed verpakt is en voldoende verzekerd voor het transport. Je krijgt de volledige restitutie van het kunstwerk, met vermindering van de verzendkosten indien deze inbegrepen waren in de aankoopprijs van het kunstwerk. Indien het kunstwerk beschadigd of verloren is geraakt door toedoen van jouw koerier, kan ik helaas geen teruggave van het aankoopbedrag doen. Je kunt dan uiteraard jouw schade claimen bij jouw koerier zodat je alsnog je aankoopbedrag terug krijgt.

 

Wat te doen als het kunstwerk beschadigd is aangekomen?

Als je schade ziet wanneer de bestelling wordt afgeleverd, kun je de verzending weigeren als “beschadigd – terug naar afzender”.  Als de schade beperkt lijkt tot de verpakking, kun je het bezorgbedrijf de tracking laten markeren als “beschadigd ontvangen, onderhevig aan nadere inspectie door ontvanger”.  Als het kunstwerk beschadigd blijkt te zijn, maak dan foto’s en informeer me meteen zodat ik een schadeclaim kan indienen bij de koerier.
Afhankelijk van de omvang van de schade kunnen we het kunstwerk laten repareren of deze terugsturen en je het geld terugbetalen. De kosten voor reparatie of retourneren bij het geval van schade tijdens verzending zijn voor mij.

 

Wanneer krijg ik de terugbetaling van een retourzending?

Zodra het kunstwerk in originele staat is afgeleverd ontvang je binnen 4 dagen de retourbetaling.

Veelgestelde Vragen

Kunst Kopen

Over de Schilderijen

Overige Dienstverlening

Verpakking en Verzending

Retouren