Kleurrijke Abstracte Schilderijen door Nederlandse kunstenaar John DutchArt. Koop jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)

Art Gallery Eindhoven

De Kunstgalerie in Eindhoven waar de kunstenaar zelf zijn werk toelicht en je graag Adviseert over Kunst, en Koop of Kunstuitleen

 

Er is een doorlopende tentoonstelling van kunst aan de muur in de Art Gallery Eindhoven. Er hangen in de gallery permanent zo'n 50 abstracte schilderijen aan de muur, afhankelijk van de afmetingen van de schilderijen. Deze zijn in de Kunstgalerie in diverse ruimtes opgehangen zodat je ook kunt zien hoe het kunstwerk er uitziet als er geen spotje op gericht staat.  En geloof me, de verlichting kan een groot verschil uitmaken voor de beleving die je hebt bij een schilderij. Naast de Kunstwerken aan de muur zijn er ook altijd een groot aantal schilderijen aanwezig in de opslagruimte van mijn workshop, in mijn kunstatelier Art Eindhoven. Deze schilderijen zijn natuurlijk ook te bezichtigen en zijn ook beschikbaar voor koop rechtstreeks uit de art gallery, of huur via Kunstuitleen Eindhoven.

De doorsnee houder van een gallery spreekt met de kunstenaar af dat zijn kunst herkenbaar moeten zijn, zonder grote variatie in stijl of kleur. Dit maakt het verkoopproces in de gallery voor de galeriehouder eenvoudiger. Dit begrijp ik volkomen en neem ik hem ook niet kwalijk. Maar het is niet de wijze waarop ik kan werken. Heb je een schilderij van mij, dan zie je mijn passie en creativiteit voor dat specifieke schilderij er in terug. Elk kunstwerk is origineel en uniek. In mijn kunstatelier in Eindhoven schilder ik zoals ik me voel, zonder beperkingen op te leggen aan mijn creativiteit of uiting. Zonder verplicht te willen zijn een serie schilderijen af te leveren met een bepaalde herkenbare stijl of kleurstelling.

Ik ontvang je altijd persoonlijk en op afspraak omdat de Kunstgalerie onderdeel is van mijn woning. Het is dus niet de grootste Galerie in Eindhoven, al doet het wat betreft aantal aanwezige kunstwerken niet onder voor de grotere kunstgaleries in Eindhoven. Er zijn altijd minimaal 70 kunstwerken op voorraad.

Waarom juist de Art Gallery van John DutchArt bezoeken?

We mogen ons gelukkig prijzen met de overvloed die we in Nederland hebben. Ruime keuze aan abstracte kunst, ruime keuze aan te bezoeken galerie. Waarom dan juist mijn Kunstgalerie bezoeken voor kunstuitleen of koop van jouw abstracte kunst?

De allerbelangrijkste reden om in mijn Art gallery te bezoeken moet natuurlijk zijn dat mijn kunst je aanspreekt, wat betreft stijl en kleur. Als mijn kunst jou een goed (onderbuik)gevoel geeft, als je het met trots aan jouw bezoekers thuis of op kantoor zou laten zien, dan weet je dat deze kunst past bij jou en dat je hier lang plezier van zult hebben.

Als je een beetje eigenwijs bent, en van nature al jezelf altijd al hebt willen onderscheiden van anderen, op de een of andere manier, ook dan is de kans groot de kunst uit mijn art gallery jou aanspreekt. Mijn kunst is ook wat eigenwijs, origineel en onderscheidt zich zeker van andere kunst. Elk kunstwerk dat ik maak is uniek en heeft heeft een certificaat van echtheid.

Mijn inspiratie voor kunst voelt als oneindig. 

Er is zoveel mooie kunst. Ja, ook van die Abstract Schilder uit Brazilië en van die van Kunstenaar uit Korea. Maar het moet verpakt worden en de halve wereld worden overgescheept om hier aan de muur gehangen te worden. Terwijl ook hier zoveel mooie kunst te krijgen is, in dezelfde prijsklasse of zelfs goedkoper. Want transportkosten voor kunst zijn hoog. En daarmee wil ik niet zeggen dat je perse Art Eindhoven of mijn kunst perse moet kopen, absoluut niet. Maar denk eens wat vaker aan de lokale beroepskunstenaar, aan lokale kunst, art gallery en kunstuitleen. Dat willen we toch ook graag in stand houden?

Mijn kunstwerken zijn Statement Art. Niet in de traditionele betekenis van een kunstenaar die een kritisch maatschappelijk Statement wil maken met zijn kunst, maar in de betekenis dat het schilderij zelf jouw Statement is. Iets dat jouw bezoekers opvalt als ze binnen komt, iets dat de aandacht trekt van de voorbijganger. Jouw kunstwerk waarover jij een compliment krijgt als het bij jou aan de muur hangt. Maar vooral een kunstwerk waar je van geniet, ieder keer opnieuw als je er naar kijkt.

Je bent nog niet steeds aan het lezen?

Dat is een goed teken!


Als je enthousiast bent over mijn kunst en overweegt of wilt een schilderij kopen, kun je me dat via het contactformulier laten weten. Ik neem dan snel contact op met je.

Als jij je meteen aanmeld voor mijn nieuwsbrief krijg je bij de eerste aankoop ook nog een korting van 10% op kunst uit de gallery.

Vraag over Kunstuitleen, een bezoek of de art gallery?

Elk schilderij van mij krijg je met een beschrijving van mijn inspiratie voor dat schilderij, beschreven in een Certificate of Authenticity.  Authenticity slaat hier op echtheid, maar ook op authenticiteit die het schilderij heeft door de authentieke opstelling van de kunstenaar.

Buiten mijn eigen Kunstgalerie Eindhoven ben ik ook geregeld te vinden op andere exposities, zoals Art Eindhoven of World Art Week. Meld je aan als je over exposities en nieuwe kunstwerken op de hoogte gehouden wilt worden.

Via beschikbare kunst zie je wat momenteel beschikbaar is in de art gallery en kun je jouw favoriete schilderij kopen of je kunt het schilderij huren via Kunstuitleen Eindhoven. Via verkochte kunst kom je bij een overzicht van abstracte schilderijen die niet langer beschikbaar zijn. Mocht je bij de beschikbare kunstweren niet vinden wat je zoekt, kijk dan eens in de online gallery van verkochte kunst. Als je in de online gallery het kunstwerk van jouw dromen ziet kan ik graag een soortgelijk kunstwerk voor jou maken in soortgelijke stijl of in dezelfde kleurstelling. Met dezelfde afmetingen of met andere afmetingen, dezelfde kleuren of andere kleuren.

Jouw eigen Statement Art, originele en unieke Abstracte Kunst op maat gemaakt voor jou.

Als je de mogelijkheden voor een kunstwerk in opdracht eens nader wilt bekijken, kun je op de pagina kunstadvies wat meer lezen over wat de mogelijkheden zijn, wat het kost en wat het waard is.

Wil je meet weten over de mogelijkheden van Kunstuitleen, lees dan hieronder verder.

Kunst aan de muur van Eindhovense Kunstschilder John Dutchart

In mijn art gallery kun je kunst kopen met de mogelijkheid het 14 dagen uit te proberen. Toch niet helemaal tevreden, geen probleem, geld terug. Wil je kunst huren via kunstuitleen, dan kun je de kunst uit de gallery ook huren via Kunstuitleen Eindhoven. Je bouwt dan via de kustuitleen een saldo op uit de maandelijkse huur waarmee je het schilderij later kunt kopen. Of je koopt van je opgebouwde spaarbedrag van de kunstuitleen een ander schilderij uit de gallery, jouw keuze. Je zult in mijn kunstgallerie allijd voldoende keuze aan Abstracte kunst vinden.

En als je mijn Kunstgalerie helemaal doorzocht hebt en je hebt niet kunnen vinden wat je zoekt, maar mijn schilderstijl spreekt jou wel aan? Geef me dan aan wat je mooi vindt uit de gallery van verkochte schilderijen dan kijken we of ik iets dergelijks specifiek voor jou kan maken. Dat geldt ook indien je een beschikbaar kunstwerk uit de gallery zou willen hebben in een ander formaat of kleurcombinatie. Lees meer hierover op de pagina over KunstAdvies.

Bezoek Kunstgalerie Eindhoven, een gallery met kunstuitleen die verrast

Kunstuitleen uit de gallery voor particulieren en bedrijven.

Jouw abstracte schilderijen via de Kunstuitleen – flexibel, makkelijk en zeer betaalbaar

Oriënteer je online in de kunstgalerie naar wat je mooi vind, of bezoek mijn gallery om nog beter te kunnen zien en voelen wat je mooi vindt. Daarbij geef ik je graag mijn gratis kunstadvies bij het zoeken naar een kunstwerk dat bij jou past.

Bepaal wat je wilt; het schilderij kopen of het schilderij huren via de kunstuitleen. Bij koop kun je nog steeds binnen 14 dagen het kunstwerk retourneren, mocht het toch niet helemaal passen. Je ontvangt het aankoopbedrag dan volledig terug. Bij huur via de kunstuitleen, huur je het schilderij per maand en bouw je een spaarsaldo op uit het huurbedrag

Van het maandelijkse huurbedrag voor de kunstuitleen wordt een tegoed opgebouwd. De helft van het maandelijkse huurbedrag is jouw spaarbedrag. Dit spaartegoed wordt in mindering gebracht op het aankoopbedrag, als je beslist ik ga het schilderij kopen. Indien je beslist ik wil niet dit schilderij kopen, maar wil van het tegoed in de kunstuitleen een ander schilderij kopen, dan kan dat uiteraard ook.

Een schilderij dat je via de kunstuitleen huurt kun je inruilen voor een ander schilderij dat je wilt huren van de kunstuitleen. Jouw spaartegoed blijft dan gewoon staan. Als je meerdere schilderijen tegelijkertijd huurt vanuit de kunstuitleen, worden al jouw spaartegoeden bij elkaar opgeteld.

Ik geef je graag mijn advies over kopen of kunstuitleen. Bij een kunstadvies aan huis kun je meerdere kunstwerken thuis aan de muur kunt bezichtigen. Je kunt dan in de ruimtes waar de schilderijen daadwerkelijk komt te hangen kijken welk kunstwerk het beste past en voelt, op welke plek. Zeker met schilderijen die licht behoeven is dit aan te raden. Kijk op Kunstadvies en vraag naar de werkwijze en voorwaarden.

De voordelen van kunstuitleen van mijn art gallery voor inspirerende abstracte kunst:

  • Flexibel – je huurt via de kunstuitleen wat je wilt voor hoe lang je wilt. En wil je weer eens wat andere kunst aan de muur, dan zoek je gewoon iets nieuws uit.
  • Makkelijk – kies via de online art gallery of bezoek mijn gallery. Maak een afspraak voor kunstuitleen bij mij in mijn kunstatelier Eindhoven of bij jou thuis.
  • Zeer betaalbaar – voor elk € 10,- aan huur via de kunstuitleen spaar je € 5,-. Zo spaar je elke maand ongemerkt een mooi bedrag en kun je snel jouw eigen Statement Art schilderij kopen in de gallery
Wow - statement Art van John Dutchart
John DutchArt in de kunstgalerie Eindhoven
Vrijheid in creativiteit
Certificaat van echtheid
Spaar via kunstuitleen Eindhoven
Genieten van kunst van kunstschilder John Dutchart

Kunstuitleen in 4 stappen

1

2

3

4

Abstract schilderij - V, for Victory (100x150cm) - in eetkamer
Abstract schilderij - Vibrant city life (2x 120x150cm) - in woonkamer
Abstract schilderij - Ox Goads (120x120cm) - in kantoor
Abstract schilderij - Blue rivers of Kawah ijen (160x80cm) - in woonkamer

​​​​​​​Je kunt me ook bellen op 06-53585395.

Of je kunt me een berichtje sturen via het contactformulier. Via het contactformulier kun je ook vragen of ik contact met je opneem voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan de gallery of kunstuitleen.