Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.
Mand
Mand (0)

Art Gallery Eindhoven

De Kunstgalerie in Eindhoven waar de kunstenaar zelf zijn werk toelicht en je graag Adviseert over Kunst, en Koop of Kunstuitleen

 

Er is een doorlopende tentoonstelling van kunst aan de muur in de Art Gallery Eindhoven. Er hangen in de gallery permanent zo'n 50 abstracte schilderijen aan de muur, afhankelijk van de afmetingen van de schilderijen. Deze zijn in de Kunstgalerie in diverse ruimtes opgehangen zodat je ook kunt zien hoe het kunstwerk er uitziet als er geen spotje op gericht staat.  En geloof me, de verlichting kan een groot verschil uitmaken voor de beleving die je hebt bij een schilderij. 

Naast de Kunstwerken aan de muur zijn er ook altijd een groot aantal schilderijen aanwezig in de opslagruimte van mijn workshop, in mijn kunstatelier Art Eindhoven. Deze schilderijen zijn natuurlijk ook te bezichtigen en zijn ook beschikbaar voor koop rechtstreeks uit de art gallery, of huur via Kunstuitleen Eindhoven.

De doorsnee houder van een gallery spreekt met de kunstenaar af dat zijn kunst herkenbaar moeten zijn, zonder grote variatie in stijl of kleur. Dit maakt het verkoopproces in de gallery voor de galeriehouder eenvoudiger. Dit begrijp ik volkomen en neem ik hem ook niet kwalijk. Maar het is niet de wijze waarop ik kan werken. Heb je een schilderij van mij, dan zie je mijn passie en creativiteit voor dat specifieke schilderij er in terug. Elk kunstwerk is origineel en uniek. In mijn kunstatelier in Eindhoven schilder ik zoals ik me voel, zonder beperkingen op te leggen aan mijn creativiteit of uiting. Zonder verplicht te willen zijn een serie schilderijen af te leveren met een bepaalde herkenbare stijl of kleurstelling.

Ik ontvang je altijd persoonlijk en op afspraak omdat de Kunstgalerie onderdeel is van mijn woning. Het is dus niet de grootste Galerie in Eindhoven, al doet het wat betreft aantal aanwezige kunstwerken niet onder voor de grotere kunstgaleries in Eindhoven. Er zijn altijd minimaal 70 kunstwerken op voorraad.

Waarom juist de Art Gallery van John DutchArt bezoeken?

We mogen ons gelukkig prijzen met de overvloed die we in Nederland hebben. Ruime keuze aan abstracte kunst, ruime keuze aan te bezoeken galerie. Waarom dan juist mijn Kunstgalerie bezoeken voor kunstuitleen of koop van jouw abstracte kunst?

De allerbelangrijkste reden om mijn Art gallery te bezoeken moet natuurlijk zijn dat mijn kunst je aanspreekt, wat betreft stijl en kleur. Als mijn kunst jou een goed (onderbuik)gevoel geeft, als je het met trots aan jouw bezoekers thuis of op kantoor zou laten zien, dan weet je dat deze kunst past bij jou en dat je hier lang plezier van zult hebben.

Als je een beetje eigenwijs bent, en van nature al jezelf altijd al hebt willen onderscheiden van anderen, op de een of andere manier, ook dan is de kans groot de kunst uit mijn art gallery jou aanspreekt. Mijn kunst is ook wat eigenwijs, origineel en onderscheidt zich zeker van andere kunst. Elk kunstwerk dat ik maak is uniek en heeft heeft een certificaat van echtheid.

Mijn inspiratie voor kunst voelt als oneindig. 

Er is zoveel mooie kunst. Ja, ook van die Abstract Schilder uit Brazilië en van die van Kunstenaar uit Korea. Maar het moet verpakt worden en de halve wereld worden overgescheept om hier aan de muur gehangen te worden. Terwijl ook hier zoveel mooie kunst te krijgen is, in dezelfde prijsklasse of zelfs goedkoper. Want transportkosten voor kunst zijn hoog. En daarmee wil ik niet zeggen dat je perse Art uit Eindhoven of mijn kunst moet kopen, absoluut niet. Maar denk eens wat vaker aan de lokale beroepskunstenaar, aan lokale kunst, de lokale art gallery en kunstuitleen. Dat willen we toch ook graag in stand houden?

Mijn kunstwerken zijn Statement Art. Niet in de traditionele betekenis van een kunstenaar die een kritisch maatschappelijk Statement wil maken met zijn kunst, maar in de betekenis dat het schilderij jouw Statement is. Het schilderij geeft weer wie jij bent. Het valt jouw bezoekers op als ze binnen komen, het trekt de aandacht van de voorbijganger. Jouw kunstwerk waarover jij een compliment krijgt als het bij jou aan de muur hangt. Maar vooral een kunstwerk waar je van geniet, ieder keer opnieuw als je er naar kijkt.

Als je enthousiast bent over mijn kunst en je wilt een schilderij kopen of een schilderij huren, kun je me dat via het contactformulier laten weten. Ik neem dan snel contact op met je.

Als jij je meteen aanmeld voor mijn nieuwsbrief krijg je bij de eerste aankoop ook nog een korting van 10% op kunst uit de gallery, bij aankoop binnen 3 maanden.

Vragen over Kunstuitleen, of een bezoek aan de art gallery?

Elk schilderij van mij krijg je met een beschrijving van mijn inspiratie voor dat schilderij, opgesteld in een Certificate of Authenticity.  Authenticity slaat hier op echtheid, maar ook op de authentieke opstelling van de kunstenaar.

Buiten exposities in mijn eigen Kunstgalerie Eindhoven of de toonzaal in Venlo ben ik ook geregeld te vinden op andere exposities, zoals Art Eindhoven, Nationale Kunstdagen of World Art Week. Registreer je als je op de hoogte gehouden wilt worden van exposities en nieuwe kunst.

Daarnaast is er een doorlopende expositie in de toonzaal van Pure Sit meubelen in Venlo. In de toonzaal staan zo'n 30 woonkameropstellingen met woonaccesoires en moderne abstracte schilderijen van John DutchArt.

Via beschikbare kunst zie je wat momenteel beschikbaar is in de art gallery en toonzaal Venlo. Vind jouw favoriete schilderij om te kopen. Of je kunt het schilderij huren via Kunstuitleen Eindhoven.

Via verkochte kunst kom je bij een overzicht van abstracte schilderijen die niet langer beschikbaar zijn. Mocht je bij de beschikbare kunstweren niet vinden wat je zoekt, kijk dan eens in de online gallery van verkochte kunst. Als je in de online gallery het kunstwerk van jouw dromen ziet kan ik graag een soortgelijk kunstwerk voor jou maken in soortgelijke stijl of in dezelfde kleurstelling. Met dezelfde afmetingen of met andere afmetingen, dezelfde kleuren of andere kleuren.

Jouw eigen Statement Art, originele en unieke Abstracte Kunst op maat gemaakt voor jou.

Bekijk hier hoe het werkt om een schilderij in opdracht te laten maken, volgens jouw wensen en eisen.

Kijk anders ook eens naar de mogelijkheden van kunstadvies.

Wil je meet weten over de mogelijkheden van Kunstuitleen, lees dan hieronder verder.

Kunst aan de muur van Eindhovense Kunstschilder John Dutchart

In mijn art gallery kun je kunst kopen met de mogelijkheid het 30 dagen uit te proberen. Toch niet helemaal tevreden, geen probleem, geld terug. Wil je kunst huren of huren-met-sparen, dan kun je de kunst uit de gallery ook huren via Kunstuitleen Eindhoven. Je bouwt dan via de kustuitleen een saldo op uit de maandelijkse huur waarmee je het schilderij later kunt kopen. Of je koopt van je opgebouwde spaarbedrag van de kunstuitleen een ander schilderij uit de gallery, jouw keuze. Je zult in mijn kunstgallerie allijd voldoende keuze aan Abstracte kunst vinden.

En als je mijn Kunstgalerie helemaal doorzocht hebt en je hebt niet kunnen vinden wat je zoekt, maar mijn schilderstijl spreekt jou wel aan? Geef me dan aan wat je mooi vindt uit de gallery van verkochte schilderijen dan kijken we of ik iets dergelijks specifiek voor jou kan maken. Dat geldt ook indien je een beschikbaar kunstwerk uit de gallery zou willen hebben in een ander formaat of kleurcombinatie. Lees meer hierover op de pagina over KunstAdvies.

Bezoek Kunstgalerie Eindhoven, een gallery met kunstuitleen die verrast

Kunstuitleen uit de gallery voor particulieren en bedrijven

Jouw abstracte schilderijen via de Kunstuitleen – flexibel, makkelijk en zeer betaalbaar

De voordelen van kunstuitleen van mijn art gallery voor inspirerende abstracte kunst:

  • Flexibel – je huurt via de kunstuitleen wat je wilt voor hoe lang je wilt. En wil je weer eens wat andere kunst aan de muur, dan zoek je gewoon iets nieuws uit.
  • Makkelijk – kies via de online art gallery, bezoek mijn gallery in Eindhoven of de toonzaal in Venlo. Maak een afspraak voor kunstuitleen bij mij in mijn kunstatelier Eindhoven of bij jou thuis.
  • Zeer betaalbaar; je huurt van slechts 2% van de waarde van het schilderij of voor slechts 0,5% van de waarde als je huurt via de huur-en-spaarregeling. Zo spaar je elke maand ongemerkt een mooi bedrag en kun je snel jouw eigen Statement Art schilderij kopen.
Wow - statement Art van John Dutchart
John DutchArt in de kunstgalerie Eindhoven
Vrijheid in creativiteit
Certificaat van echtheid
Spaar via kunstuitleen Eindhoven
Genieten van kunst van kunstschilder John Dutchart
Abstract schilderij - V, for Victory (100x150cm) - in eetkamer
Abstract schilderij - Vibrant city life (2x 120x150cm) - in woonkamer
Abstract schilderij - Ox Goads (120x120cm) - in kantoor
Abstract schilderij - Autumn Equinox - in woonkamer

Je kunt me ook bellen op 06-53585395.

Of je kunt me een berichtje sturen via het contactformulier. Via het contactformulier kun je ook vragen of ik contact met je opneem voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan de gallery of kunstuitleen.

Om het genieten van kunst zo makkelijk en betaalbaar mogelijk maken, heb je de keuze uit 4 verschillende huur- en koopregelingen. Zo is er altijd een regeling die bij jouw smaak en budget past.


Als je het schilderij hebt gevonden waar jij een super gevoel bij hebt en dat helemaal bij jou past; jouw Statement Art, beslis je hoe je ervan wilt gaan genieten.

Je kunt het schilderij direct kopen, huren via de kunstuitleen, in renteloze termijnen kopen, of via de huur-en-spaarregeling aanschaffen.  Bekijk de uitleen-, spaar- en koopmogelijkheden.

Als je het schilderij hebt gevonden waar jij een super gevoel bij hebt en dat helemaal bij jou past; jouw Statement Art, beslis je hoe je ervan wilt gaan genieten.

Je kunt het schilderij direct kopen, huren via de kunstuitleen, in renteloze termijnen kopen, of via de huur-en-spaarregeling aanschaffen.

Hieronder lees je over de belangrijkste kenmerken van de 4 mogelijkheden.

1. Abstracte kunst direct kopen

Je zoekt jouw kunstwerk uit, betaalt het volledige aankoopbedrag in 1 keer, waarna het van jou is.  Je neemt het schilderij mee of krijgt het bezorgd.

 

Mocht je achteraf om wat voor reden dan ook het schilderij terug willen brengen, dan kan dit tot 30 dagen na je aankoop en krijg je het aankoopbedrag van het schilderij volledig terug.

2. Een abstracte schilderij in renteloze termijnen kopen

Naast de mogelijkheid van directe aankoop en de laagdrempelige, flexibele huur en huur-spaar, kun je ook gebruik maken van de zeer aantrekkelijke renteloze kunstkoop regeling.

 

Bij deze regeling doe je een aanbetaling van 25%, of desgewenst meer, en betaal je het resterende bedrag in maximaal 18 gelijke maandtermijnen.

 

Stel: Je wilt een kunstwerk van €864 aankopen via deze renteloze kunstkoopregeling. Je doet dan een aanbetaling van 25%; € 216 en betaalt de resterende €648 in maandelijkse termijnen. Bijvoorbeeld 12 maandelijkse betalingen van €54 of 18 maandelijkse betalingen van €36.

Via de renteloze kunstkoop-regeling haal je op een betaalbare manier mooie moderne abstracte kunst in huis!

Aankoopwaarde: € 864

Aanbetaling 25%: € 216

Maandelijks: 12 x € 54,  of 18 x € 36.

3. Een abstract schilderij huren via de kunstuitleen

Geniet van kunst voor een laag bedrag per maand door het kunstwerk te huren. De huurprijs is slechts 2% van de waarde van het schilderij.

De minimale huurtermijn voor een kunstwerk is 4 maanden, maar je kunt er uiteraard ook veel langer van genieten.

Bij een reisafstand van 20km of minder wordt het desgewenst ook nog gratis thuisbezorgd en opgehangen voor je.

Voor de verhuur is een borg vereist. Deze is 20% van de waarde van het schilderij.

 

Stel: Je huurt een schilderij met een verkoopprijs van €800, dan is eenmalige borg €160 en de maandelijkse huur slechts €16.

Tijdens de huur kan een schilderij niet aan iemand anders verkocht worden. Bevalt het schilderij dat je huurt, dan heb je altijd de optie om het direct aan te schaffen.

4. Abstracte kunst via de huur-en-spaarregeling

Wil je eerst op je gemak uitproberen of een schilderij goed bij je past, met de gedachte het dan op termijn aan te schaffen?  Dan is de huur-spaarregeling ideaal voor je.  Je betaalt maandelijks een laag bedrag waarvan het merendeel toegevoegd wordt aan jouw persoonlijk spaarpotje.

Het opgebouwde kooptegoed kun je gebruiken voor de aankoop van het gehuurde schilderij, of voor elk ander kunstwerk uit de collectie van John DutchArt. 


De maandelijkse termijnen bedragen 3% van de waarde van het kunstwerk. Van deze 3% bedraagt 0,5% huur en wordt 2,5% toegevoegd aan jouw persoonlijke kooptegoed.


Voor huur-sparen is een aanbetaling vereist. Deze is minimaal 20% van de waarde van het schilderij, maar mag desgewenst hoger zijn. De aanbetaling wordt volledig toegevoegd aan je persoonlijk spaartegoed.

Stel: Je huur-spaart een schilderij met een verkoopprijs van €800, dan is eenmalige aanbetaling €160 en het maandelijkse huur-en-spaarbedrag slechts €24.

Van het maandelijkse huur-en-spaarbedrag gaat €4 naar de huur en wordt €20 toegevoegd aan je kooptegoed. Na de eerste maand is je spaartegoed (€160 + €20 =) €180.


Aankoopwaarde: €800

Aanbetaling 20%: €160

maandelijkse resttermijnen: €24 waarvan €20 wordt toegevoegd aan je kooptegoed


De huur-spaarregeling heeft een minimale duur van 1 maand. Kooptegoeden blijven van jou, ook als je een tijdje geen kunst huurt via de huur-spaarregeling.

Akun Kunstbiljet

We accepteren ook Akun kunstbiljetten voor je betaling.