Kleurrijke Abstracte Schilderijen. Koop Jouw eigen Statement Art rechtstreeks bij de kunstenaar.

Een abstract schilderij kopen

Geniet van meer sfeer & stijl in living, slaapkamer of werkruimte met een modern handgeschilderd schilderij

Het geheim van een moderne en luxe inrichting, hangt aan de muur

Claim nu jouw welkomstkorting van 10%

Ontvang aanbiedingen en blijf op de hoogte van Moderne Abstracte Kunst van John DutchArt

Registreer je voor mijn KunstTips en je krijgt 10% korting op jouw eerste aankoop*.

Je zit nergens aan vast, ik ga je niet spammen en je kunt je te allen tijden uitschrijven.

Als kunstschilder deel ik graag mijn inspiratie voor het maken van het kunstwerk. Maar belangrijker is wat het schilderij bij jou zelf, jouw gezin of bij jouw bezoekers oproept. Wat zie je, welk gevoel krijg je bij het schilderij?

Wat anderen zeggen

 *De 10% korting is tot 3 maanden na aanmelding geldig, is niet te combineren met andere kortingsacties en is slechts één keer per persoon te gebruiken. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Moderne schilderijen in woonkamer
Inspirerende schilderijen voor een inspirerende werkplek

Een schilderij dat bij jou aan de muur hangt zegt ook iets over jou. Zegt iets over jouw smaak, over jouw affiniteit met kunst; Ga je voor een platte print, of ga je voor een handgeschilderd origineel met diepte en een duidelijke, rijke structuur op het doek.

Zo bezien is het schilderij aan jouw muur, jouw Statement Art.

"A beautiful mesmerizing exquisite masterpiece. All your artwork is so fabulous"

fam. Cuaresma - London

"Amazing painting, the combination of colours and style. My imagination really took off the first time I saw it"

fam. Arenas - Lisbon

Laat met kunst zien wie je bent

Abstract Schilderij kopen?

In de kleine maar complete galerie in Eindhoven, boven het atelier, zijn altijd 70-100 moderne absracte schilderijen op voorraad. De collectie bevat zowel kleurrrijke inspirerende schilderijen als luxe schilderijen met 3D structuur en gouden tinten.

Luxe abstract schilderij brengt sfeer in slaapkamer
Kunst galerij Eindhoven - de kunstgalerie voor moderne abstracte schilderijen in Eindhoven
Kunstgalerie John DutchArt in Eindhoven

Blijf op de hoogte

Verander jouw woon- of slaapkamer in een sfeervolle ruimte  met stijl en uitstraling.  Ervaar zelf hoeveel sfeer, stijl en luxe een modern abstract schilderij aan de muur toevoegt.

En hedendaagse moderne kunst hoeft echt niet duur te zijn. John DutchArt heeft een grote selectie goed betaalbare moderne kunst.

Een origineel abstract kunstwerk verandert jouw Huis in jouw sfeervol modern Thuis.

Met een originele kleurrijk abstracte schilderij, met een rijke structuur verandert jouw werkkamer in een inspiratieruimte

Galeriij voor abstracte kunst van John DutchArt in Venlo
Ingang kunst galerij John DutchArt in Venlo

In de toonzaal in Venlo hangen ca. 15 moderne abstracte schilderijen in een sfeervolle en luxe  woonkameropstelling.

Modern abstract schilderij met structuur en textuur
Luxe abstract schilderij met goud effecten

Ik verwelkom je graag met een heerlijke cappuccino erbij. Maak aub voor je bezoek eerst even een afspraak, zodat ik zeker aanwezig ben.

Tel. 06-5358 5395

Heb je het gevoel dat jouw woonkamer of slaapkamer te weinig sfeer heeft, en vraag jij je af hoe je deze stijlvoller en sfeervoller kunt maken?

Luxe schilderij met goud in slaapkamer

Modern schilderij in woonkamer

Bezoek de online webshop, de galerie in Eindhoven of toonzaal in Venlo

Luxe schilderij in wachtruimte

Abstracte schilderijen met goudaccenten en duidelijk aanwezige 3D-structuren zijn erg in trek in moderne leefomgevingen, zoals woonkamers en slaapkamers. Maar ook in werkruimten, passages en wachtruimten.

Hedendaagse kunst geeft een rijke, luxe uitstraling en bieden ruimte voor verbeelding en inspiratie.

Maar het belangrijkste van moderne abstracte kunst aan de muur?

Het is een luxe waar je iedere dag opnieuw van geniet.

En goed om te weten; voor een schilderij in opdracht breng ik geen toeslag rekening.

Bel of app me, en ik kijk graag hoe ik je kan helpen met jouw abstracte kunst.

Je kunt me uiteraard ook mailen met foto's van de ruimte of van de kunststijl die je zoekt.

Vertrouw gewoon op jouw onderbuikgevoel

Neem de tijd om een aansprekend modern schilderij uit te zoeken. Een schilderij dat bij jou past.

Geloof me, dat is echt niet moeilijk.

Kijk op je gemak en zoek naar een mooi schilderij dat jou de YES- of WAUW-beleving geeft.

 

In de Online Gallery vindt je diverse stijlen abstracte kunst. Met veel levendige kleuren, of wat neutraler, met zware goud-accenten, of zonder, met veel 3D-structuur of juist meer 2D. 

 

Soms is een 2-luik, 3-luik, 4-luik of zelfs 5-luik erg geschikt. Dat hangt ook af van de ruimte die je hebt op de muur. Het kan ook een stijlvolle en economische manier zijn om lange gangen of wanden modern in te richten.

Overweeg dan om jouw schilderij in opdracht te laten maken, volgens jouw voorkeuren.

Hoe persoonlijk wordt de kunst die bij jou aan de muur hangt dan?

Heb je jouw stijl schilderij niet gevonden in de beschikbare schilderijen, of niet in de maat die je wilt,

maar vond je jouw stijl wel bij de verkochte schilderijen, of heb je een voorbeeld van wat je zoekt?

Wanneer je op zoek bent naar een abstract schilderij, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te bedenken welke kleuren en vormen je aanspreken. Abstracte kunst kan namelijk een breed scala aan kleuren en vormen bevatten, dus het is belangrijk om te weten wat je persoonlijke smaak is. Daarnaast is het goed om vooraf te bepalen wat je budget is en welke grootte het schilderij moet hebben. Het is ook goed om te kijken wat de stijl van het schilderij is.

Op deze manier kun je een weloverwogen keuze maken en een abstract schilderij kopen dat perfect past bij je wensen en interieur.

Waar je op moet letten bij het kopen van een abstract schilderij

Hoe je de juiste afmetingen voor je ruimte kunt kiezen

Het belang van kleur en compositie in abstracte kunstwerken

De prijsklasse van abstracte schilderijen

De prijsklasse van abstracte schilderijen kan sterk variëren. Gemiddeld liggen de prijzen van mijn schilderijen tussen de €295,- en €1.900,-, afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen de grootte, het materiaal waarop geschilderd is en het aantal schilderijen waaruit de compositie bestaat een rol bij de prijsbepaling.

Als je op zoek bent naar een abstract schilderij, is het verstandig om prijzen te vergelijken tussen verschillende kunstenaars voordat je tot aankoop overgaat. Zo kun je erachter komen welke aanbieder het beste bij jouw budget past.

 

Daarnaast kun je ook overwegen om het schilderij te huren of in huurkoop te nemen als de aanschafprijs te hoog is of als je nog niet zeker weet of het schilderij -op termijn- nog steeds bij je past. Op deze manier kun je toch genieten van een prachtig schilderij, zonder dat je in één keer een grote investering hoeft te doen.

Ter illustratie: wanneer je een schilderij huurt, betaal je een vast bedrag per maand. Het voordeel hiervan is dat je het schilderij na een bepaalde periode kunt terugbrengen of kunt overkopen. Bij huurkoop betaal je maandelijks een bedrag en wordt het schilderij na de afgesproken termijn jouw eigendom. Dit kan een goede optie zijn als je niet meteen het hele bedrag wilt betalen, maar wel graag een schilderij in huis wilt hebben.

Het is belangrijk om goed na te denken over welke prijsklasse je wilt, en de opties van huren of huurkoop te overwegen, zodat je uiteindelijk het perfecte schilderij kunt vinden dat past bij jouw wensen en budget.

Kleur en compositie zijn twee belangrijke elementen bij het kiezen van je abstracte schilderijen.

Contrast kan worden gebruikt om de aandacht te vestigen op bepaalde delen van het abstracte schilderij. Door bijvoorbeeld heldere kleuren te combineren met donkere kleuren, ontstaat er een visueel contrast dat het oog van de kijker trekt. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de aandacht te vestigen op een centraal element in het schilderij.

Ik vind het leuk om in mijn abstracte schilderijen de verschillende kleuren of vormen in elkaar te laten overvloeien. Dit gebruik ik om een rustige uitstraling te creëren in het schilderij. Door kleuren subtiel in elkaar te laten overlopen ontstaat er een zachte, organische uitstraling die rustgevend is voor de kijker.

Een goede compositie zorgt voor harmonie en rust op het doek. Het is belangrijk dat de verschillende elementen in het schilderij in balans zijn met elkaar. Bij sommige van mijn abstracte kunstwerken lijkt de compositie willekeurig geplaatst te zijn en dit kan voor een dynamisch en chaotisch gevoel zorgen. Het is dus belangrijk om te kijken naar de compositie, kleurgebruik, contrast en kleurovergangen in een abstract schilderij. Kijk of bij jou het gewenste, goede gevoel wordt opgeroepen zodat je optimaal van je schilderij kunt genieten.

Om de juiste afmetingen voor uw ruimte te kiezen, zijn er een aantal stappen die je kunt nemen. Allereerst is het belangrijk om de ruimte op te meten waar je het schilderij wilt ophangen. Zo weet je welke afmetingen passen bij de beschikbare ruimte.

Daarnaast is het belangrijk om te bepalen welk formaat je wilt. Wil je een duidelijk aanwezig en opvallend kunstwerk, zogenaamd Statement Art, of juist een kleinere aanvulling op je interieur?


Het is ook belangrijk om rekening te houden met andere meubels en decoratie in de ruimte. Kies een schilderij dat past bij de stijl van je interieur en dat niet te veel afwijkt van de kleuren die al aanwezig zijn.

Of ga juist voor een abstract schilderij met een eigen, afwijkend kleurencompositie.

Overweeg ook meerdere kleinere schilderijen naast elkaar te hangen, in plaats van één groot schilderij. Dit kan de ruimte meer dynamiek geven.

Tot slot is het altijd verstandig om advies te vragen aan een professional. Ik, als abstract kunstenaar, een interieurontwerper of kunstadviseur kan je helpen bij het maken van de juiste keuze. Vraag gerust advies over de beste afmetingen en welk schilderij het beste bij jou en je interieur past.Door deze stappen te volgen, kun je er zeker van zijn dat je het perfecte abstracte schilderij koopt voor je ruimte.